""

Başkan Codar: Hesap veriyorum, çalışmalarımızı paylaşıyorum « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:17

Başkan Codar: Hesap veriyorum, çalışmalarımızı paylaşıyorum

Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, belediye başkanlığı döneminde yapmış olduğu çalışmaları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak halkına hesap veriyor.

Başkan Codar:  Hesap veriyorum, çalışmalarımızı paylaşıyorum
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 18:08

Codar, seçim vaatlerini hatırlatarak, belediyenin 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği projeler ve hizmetler hakkında bilgilendirme yapıyor.
Başkan Codar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, seçim öncesi halkına noter tasdikli söz verdiğini belirterek, “Partim CHP ve partilim olmayan dostlarım, yaşadığım ilçedeki manevi değeri en yüksek makamı bana 5 yıllığına emanet etti. Bu görevi, partime ve dostlarıma olan vefa borcumla yerine getiriyorum” dedi.
Codar, ilçenin küçük olmasından kaynaklı herkesin birbirini yakından tanıdığını vurgulayarak, “Tüm aday adayları veya adaylar, partim ve dostlarım tarafından tahlil edildikten sonra bu görevin bana verildiğine inanıyorum. Görevden, mesuliyetten, sorumluluktan kaçmam, kaçamam. Bu göreve devam etmek için hazırım” ifadelerini kullandı.
Belediye başkanlığı süresince makama gelen her hemşehri ve dostunu en iyi şekilde karşıladığını belirten Codar, devlet terbiyesiyle hareket ettiğini ve 30 yıllık devlet hizmeti geçmişiyle tecrübeli bir yönetici olduğunu vurguladı.
Başkan Codar’ın paylaşımlarından bir kaç tanesi;
“1-Göreve başladığım gün mal beyanında bulunmuştum. Aradan geçen 4,5 yıl içersinde mal varlığımda 1 kalemde artış olmuştur. O da 2019 yılında halkbankasından 3 yıl vadeli taşıt kredisi çekerek, şuanda kullanmakta olduğum 2017 model ford coruer aracı aldım.Not: şu an ki maaşım net: 39.000 tl.dır.
2-2019 yılı itibariyle siyasi kimliğinden dolayı hiçbir kimseyi ötekileştirmedim. Belediye başkanı olduğum gün siyasi rozetimi çıkararak Bu memlekette yaşayan herkese ve herkesime hizmet etmek benim görevimdir. Düşüncesiyle hizmet ettim.Bir Allahın kulu Ömer Başkan benim şu işimi halletmedi deme hakkı yoktur. Diyende olursa veya oluyorsa kesinlikle YALAN söylüyordur. Bu tip insanların talebi ahlaki veya hukuki olmadığından talebini yerine getirmediğim şahıslar da vardır.
3- Bulunduğum makam da şehrül-emin sıfatıyla bulunuyorum. Emanet edilen bir makam, emanet edilen bir yetim hakkı, emanet edilen 85 milyonun hakkının olduğu bir makamda bulunuyorum Emeğimin karşılığı Maaşımdan başka 1 kuruş boğazımdan geçmedi. Allah cc. nasip etmesin. GÖREVİMİ BU BİLİNÇTE YAPIYORUM.
4-Göreve geldiğim gün belediyemiz iş ve işlemlerinde görevlendirme yaparak yetkilendirme yaptım.
Tüm birim amirlerim benim bilgim dahilinde bu memlekette yaşayan hatta köylerimizde yaşayan tüm halkımızın taleplerini yerine getiriyor ve getiriyoruz.
.Tabiki öncelik belediyemizin asli işleri olmak üzere sıralama usulü herkesin ahlaki ve hukuki talepleri yerine getirilmekteyiz.
Halkımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.” / Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.