""

Başkan Coşar: Destan yürekle yazılır « Yeniufuk Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 06:16

Başkan Coşar: Destan yürekle yazılır

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, destanın yürekle yazıldığını belirterek, “Demokrasi ve Milli Birlik uğruna can veren 15 Temmuz Şehitlerimizi şükranla, rahmetle anıyoruz” dedi.

Başkan Coşar: Destan yürekle yazılır
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2022 - 17:10

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, destanın yürekle yazıldığını belirterek, “Demokrasi ve Milli Birlik uğruna can veren 15 Temmuz Şehitlerimizi şükranla, rahmetle anıyoruz” dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Demokrasi Ve Milli Birlik Günü” nedeniyle yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’da yaşananları asla unutmayacaklarını söyledi.
“Vatan Size Minnettardır” diyen Coşar, “Türkiye’nin topyekûn refahına ve huzuruna kasteden bir kalkışmanın asla tekrar etmemesi için o gün olduğu gibi bugün de milletçe dimdik ayaktayız. Darbe girişimine engel olurken şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, gazilerimize de sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Başkan Coşar, şu ifadeleri kullandı: “15 Temmuz’da, Türk halkının sergilediği dik duruş ve canı pahasına ortaya koyduğu mücadeleyle gelen zaferi şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletin bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan hainlere destansı bir şekilde gereken dersi verildi.
15 Temmuz Darbe girişiminde tüm Türkiye’de olduğu gibi Boğazlıyan’ımızda da halkımız sokaklara çıkmış, demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır.
Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Hiçbir düşmandan korkmuyoruz. Bayrağımız ve istiklalimiz uğruna her dem kurban olmaya hazırız.”
15 Temmuz’un bir demokrasi zaferi olduğunu vurgulayan Başkan Coşar, “Bu vesileyle, bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimizi, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de saygı ve sevgilerimizi sunuyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun” diye konuştu. Alpaslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.