""

Başkan Coşar’dan Adalet Bakanı Bozdağ’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:54

Başkan Coşar’dan Adalet Bakanı Bozdağ’a ziyaret

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin önemli projeleri ile alakalı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti.

Başkan Coşar’dan Adalet Bakanı Bozdağ’a ziyaret
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2022 - 11:32

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin önemli projeleri ile alakalı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti.

Ankara’da bazı temaslarda bulunan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin geleceğine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Coşar, beraberinde AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ile birlikte Ankara’da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti. Boğazlıyan’ın yatırımlarını, hizmetlerini ve projelerini görüşen Başkan Coşar, Bakan Bozdağ’a ilçenin vizyon projelerde gelinen son durumu paylaştı. Boğazlıyan’ın sorunlarının çözümünde ve hedeflenen proje ve yatırımlara desteklerinden dolayı Bozdağ’a teşekkür etti.

Gerek milletvekilliği, gerek Başbakan Yardımcılığı ve gerekse Adalet Bakanlıkları görevi süresince ülke ile birlikte Boğazlıyan’a ve bölgeye hizmet ve yatırımlarda imzası bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın makamında gerçekleşen ziyarette Boğazlıyan’da yapılan çalışmalar ve yeni yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Eylül ayında Boğazlıyan’da bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunacağı ve Boğazlıyan’a müjdeleri olacağı ifade edildi. Nazife EKİCİ

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.