""

Başkan Daştan: 13 yıldır hizmet aşkımız artarak devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:22

Başkan Daştan: 13 yıldır hizmet aşkımız artarak devam ediyor

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, göreve başladığı 2004 yılından bu yana 13 yıldır büyük bir aşk ve ilk günkü gibi şevkle ilçeye hizmet ettiklerini söyledi.

Başkan Daştan: 13 yıldır hizmet  aşkımız artarak devam ediyor
Son Güncelleme :

03 Ocak 2017 - 7:00

Başkan Daştan, hizmetlerin gerçekleştirilmesinde en büyük desteği ilçe halkından gördüklerini belirterek, şunları kaydetti: “2004 yılında büyük bir sevdayla başladığımız Akdağmadeni’ne hizmet aşkı her yıl çoğalarak devam etti ve desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen değerli halkımızla bu günlere geldik.
Geride bıraktığımız 13 yıl boyunca gece gündüz demeden çalışarak ilçemizin yaşam standartlarını sürekli olarak geliştirme gayreti içerisinde olduk. Göreve başladığımız ilk günden itibaren önceliklerimiz ilçemizin bir an önce giderilmesi gereken sorunları oldu.
Halka hizmet Hakk’a hizmet düşüncesiyle çıktığımız bu yolda bilgi birikim ve tecrübelerimizle Akdağmadeni’ni sürekli modern ve çağdaş bir kent halinde tutmak için çaba gösterdik.”
13 YILDA İLÇEMİZİN BÜTÜN
BEKLENTİLERİNİ
KARŞILADIK
Geride bıraktığı 13 yılda ilçenin bütün beklentilerini karşıladıklarını kaydeden Başkan Daştan, “Takdir edilecektir ki emeğimizin sindiği bizzat projelendirdiğimiz yapılar, ilçemizin dört bir tarafında boy göstermektedir.
Göz önünde olanlar kadar, göz önünde bulunmayanlarda değerlidir. 2004 yılında görevi devralmamızdan bu yana neredeyse tüm beklentileri karşıladığımızı gönül rahatlıgı içerisinde söyleyebiliriz. Ak Partimizin ‘’Hayaldi Gerçek Oldu’’ sloganı Akdağmadeni Belediyesi’nin performansıyla tam anlamıyla örtüşmektedir.
Değişimde ve gelişimde öncü bir Belediye olarak İç Anadolu Bölgesi’nin yükselen değeri ilçemizde , halkımızla el ele gönül gönüle Birlikte İnandık Birlikte Başardık inancıyla ‘’Marka Kent’’ hedefimize 2017 yılı içerisinde bir adım daha yaklaşacağız.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.