""

Başkan Deniz’den Başhekim Yakışıklı’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 18:11

Başkan Deniz’den Başhekim Yakışıklı’ya ziyaret

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz yeni hizmet binasına taşınan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Yakışıklı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Deniz’den Başhekim Yakışıklı’ya ziyaret
Son Güncelleme :

27 Aralık 2016 - 7:00

Belediye Başkanı İsmail Deniz, Başhekim Yakışıklı’yayeni hastane binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.
Başkan Deniz, yaptığı açıklamada, “Çiçekdağı İlçe Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasına taşınması münasebeti ile Başhekimimizi ve hastane çalışanlarını ziyarette bulunduk. Hastanemizin yeni hizmet binasının İlçemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor; kutsal bir görev üstlenen doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarına başarılar temenni ediyorum” dedi.
Yeni binaya geçilmesiyle birlikte müracaatlarda artış olduğunu ifade eden Başhekim Mustafa Yakışıklı’da vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmanın gayreti içinde olacaklarını belirterek, “Yeni hizmet binasına geçmemizle birlikte ayakta tedavi ve yatan hasta hizmetlerinde artış gerçekleşti.”dedi.
Başhekim Yakışıklı, ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Deniz’e teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.