Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Dereli: İlçemiz yatırım ve hizmetlere AK Parti ile kavuştu

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, ilçelerinin yatırım ve hizmetlere AK Parti iktidarları döneminde kavuştuğunu söyledi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, ilçelerinin yatırım ve

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, ilçelerinin yatırım ve hizmetlere AK Parti iktidarları döneminde kavuştuğunu söyledi.
Türkiye’nin tüm dünyaya örnek projelere imza atan bir ülke olduğunu vurgulayan Başkan Dereli, “Hükümetimizin büyük hizmetleri bizleri gururlandırıyor” dedi.
Teşkilat olarak bir an bile durmadıklarını belirten Dereli, Ak kadroların Türkiye’nin ve Yerköy’ün 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için yoğun bir gayret içinde olduklarını ifade etti.
Başkan Dereli, AK Parti Hükümetleri zamanında yapılan ve devam eden projeler hakkında şunları kaydetti: “Hükümet Konağı, Adliye Sarayı, Adalet MYO, Okullar, TOKİ Konutları, Emniyet binası, Diğer İlçe Emniyetlerde olmayan ekip ve techizat desteği, 52 km sıcak asfalt bizim Belediyeciliğimiz döneminde oluştu. Ayrıca 5 mahallenin teknik proje, kredi temini ve ihalesi de bizim dönemimizde oluştu. Hızlı Tren projesi kısa zamanda hizmete girecek Başkentle Yerköy arası 45 dakikaya düşecek, Hızlı tren bu sayede Yerköy’ün gelişmesinde öncü rol oynayacak. 27 Bin dönüm araziyi sulayacak olan İnandık barajı ilçemizde sulu tarıma geçilmesinde büyük katkı sağlayacak ve bölgenin çehresi değişecek. Yine Delice köyünden başlayıp, Yukarı İhsangaziliden çıkan kapalı devre sulama sistemi yine bizim dönemimizde yapıldı ve bu hat yaklaşık 100 bin dönüm araziyi suluyor. Saray’a yapılan kapalı devre sulama sistemi 12 milyona mâl oldu ve yaklaşık 10 bin dönüm araziyi suluyor. İlçemizde sosyal hizmetler müdürlüğü yoktu İlçemiz ve Şefaatli ilçesi bu hizmetleri Yozgat merkezden karşılıyordu girişimlerimiz sonucu Yerköy’e müstakil bir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kazandırarak, Şefaatli merkez ve köylerini de Yerköy’e bağlattık. Pandemi Koronavirüs döneminde Yerköy’lü vatandaşlarımıza 6 milyon pandemi desteği dağıttık. Parti Teşkilatımız olarak Pandemi sürecinde 2000 maske Hastane personelimize koruyucu siperlik dağıttık. Bu hizmetlerimizin yanı sıra birçok hizmet AK Parti Hükümeti zamanında yapılmıştır. Bu projeler geride kalıp, daha büyük ve Yerköy’ün gelişmesine daha çok katkısı olacak projelerimizde devam etmektedir.”dedi.
İlçelerinde devam eden projelere de değinen Dereli, “Gençlik Merkezi, Fizik Tedavi Hastanesi, 100 Yataklı Hastane (İhalesi sonuçlanma üzere), Sıcak su imkanlarından yararlanıp Yerköy’ü Termal Turizmde öncü yapmak, Yarı Olimpik yüzme havuzu, Yeni müstakil kütüphane, SGK Binası (Hastane kavşağına yapılacak), 1 No’lu Aile sağlık merkezini 2 milyonluk bedel ile yenileme çalışmaları başladı. 400 kişilik kapasitesi ile kız öğrenci yurdu bitim aşamasında olup yakında hizmete başlayacaktır. 3 mahalleye semt sahası ve 5 mahalleye basket sahası yapılacak. Hükümetimizin yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Yatırımlardan İlçemizin de yararlanabilmesi için büyük çaba ve gayret sarf ediyoruz. Yeni yapılacak olan projelerin de takipçisi olarak ek kısa sürede ilçemize kazandırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız vatandaşımıza ve ilçemize yararlı hizmetler sunabilmektir.”diye konuştu.

Reklamı Geç