""

Başkan Gürbüz’den Çocuklara Forma « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:51

Başkan Gürbüz’den Çocuklara Forma

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Sorgun Belediyespor Spor Kulübü futbol yaz okulundaki öğrencilere ücretsiz forma dağıttı.

Başkan Gürbüz’den Çocuklara Forma
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2018 - 7:00

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Sorgun Belediyespor Spor Kulübü futbol yaz okulundaki öğrencilere ücretsiz forma dağıttı.
Sorgun Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren yaz okulu kapsamında çocuklara yönelik açılan futbol kursuna kayıt olan öğrencilere forma takımı dağıtımı gerçekleştirildi.
Öğrencilerin futbola ilgisinden memnun olan Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Sorgunlu öğrencilerin okul dışında ve yaz tatilinde spora ilgi göstermeleri için gerekli her şeyin yapıldığını dile getirdi. Spor kıyafetlerini alan yaz futbol okulu öğrencileri sarı-siyah renklerdeki formalarıyla yeşil sahada kıyasıya birbirleriyle mücadele etmenin sevincini yaşadılar.
Yaz futbol okulu öğrencilerin antrenmanlarını izleyen Başkan Gürbüz, “Öğrencilerimiz yazlarını en iyi şekilde spor yaparak değerlendiriyorlar. Biz de öğrencilerimizin motivasyonunu yükseltmek için forma takımı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız artık bu formalarla kursa gelip top koşturacaklar. Çocuklarımızın bu ilgisinin değerlendirmek ve geleceğe sağlam adımlar atmalarını sağlamak için mümkün olan desteği vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın zamanlarını boşa harcamalarını engellemek ve hayatlarını spor ile devam ettirmeleri için yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.