""

Başkan Irgatoğlu’ndan Sivas mitingine davet « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 12:06

Başkan Irgatoğlu’ndan Sivas mitingine davet

MHP Yozgat İl Başkanı Irgatoğlu, 4 Eylül 2022 Pazar günü Sivas’ta yapılacak olan “Aday Belli Karar Net” mitingine Yozgatlıları davet etti.

Başkan Irgatoğlu’ndan Sivas mitingine davet
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 18:00

MHP Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef’in de katılımıyla 4 Eylül Pazar günü Sivas’ta gerçekleştirilecek “Aday Belli Karar Net” mitingi için MHP Yozgat İl Başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi. Milletvekili İ Ethem Sedef, mitingin oldukça geniş katılımlı olacağını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve partimize yakışır bir miting olacak. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızı Sivas’ta yapılacak mitinge davet ediyorum.”dedi.
Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’da mitingin adeta bir şölen havasında geçeceğini söyledi. Başkan Irgatoğlu, “Milletvekilimiz Ethem Sedef’inde Katılımlarıyla İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. 4 Eylül 2022 Tarihinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Katılımlarıyla Sivas’ta Gerçekleşecek Olan 2023’e Doğru; “Aday Belli Karar Net” Mitingindeyiz. Katılmak isteyen tüm hemşerilerimiz İl ve İlçe teşkilatlarımızla irtibata geçebilirler” diye konuştu. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.