""

Başkan Kaya, güven tazeledi « Yeniufuk Gazetesi

22 Mayıs 2024 - 05:00

Başkan Kaya, güven tazeledi

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mesut Kaya, güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Başkan Kaya, güven tazeledi
Son Güncelleme :

01 Nisan 2021 - 16:11

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mesut Kaya, güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Ankara Sincan’da Federasyon Sosyal tesislerinde Kovid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen Genel Kurula; AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve yönetimi, MHP Sincan İlçe Teşkilatı, Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya  ve Federasyona üye dernekler katıldı.

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Etem Sedef’te genel kurula gönderdiği telgrafla Başkan Kaya ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan seçilen Mesut Kaya, Genel kurula katılım sağlayan davetlilere ve üye derneklere delegelere teşekkür etti.

Başkan Kaya, “Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde  kovid-19 salgına karşıda toplumsal duyarlılık örneği göstererek hareket etmeliyiz. Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu olarak pandemi dolayısıyla bizlerde faaliyetlerimizi tedbirler kapsamında asgari şekilde sürdürüyoruz. İnşallah bu pandemi sürecini en kısa sürede atlatırız. Dileğimiz temennimiz budur. Bu vesile ile genel kurulumuzun federasyonumuza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.