""

Başkan Şimşek Genç Sporcular ile yemekte bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:16

Başkan Şimşek Genç Sporcular ile yemekte bir araya geldi

Yozgat’ta düzenlenen mahalli kulüpler liginde birinci olan Sorgun Belediyespor bünyesindeki yıldız ve genç voleybol takımısporcuları ile Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek yemekte bir araya geldi.

Başkan Şimşek Genç Sporcular ile yemekte bir araya geldi
Son Güncelleme :

18 Ocak 2018 - 7:00

Yozgat’ı guruplarda temsil etmeye hak kazan Sorgun Belediyespor yıldız ve genç voleybol takımı sporcuları başarılarında ki en büyük payın Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e ait olduğunu dile getirerek; ”başkanımız her zaman destekçimiz oldu, her derdimizde sıkıntımızda yanımızda olarak tüm sorunlarımızı çözdü, biz bugün bu kupaları alıp buraya getirebildiysek bu başkanımız sayesindedir. Spora ve sporcuya gereken önemi her zaman veren ve hep yanımızda olan Başkanımız Sayın Ahmet Şimşek’e aldığımız ve alacağımız tüm kupaları ithaf ediyoruz, başarımızın mimarı kendisidir” dediler.
Sporcuların her zaman destekçisi olduğunu belirten Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,” takımlarımız başarıları ile göğsümüzü kabartıyor, bugün sizlerle burada olmaktan hem gururlu hem de mutluyum. Gençlerimizin doğru yetiştiğini sporla iç içe bir hayat sürdüğünü görmek, emeklerin boşa gitmediğini bilmek beni mutlu etti. Her derdinizde sıkıntınızda biz burada olduk ve olmaya devam edeceğiz. Şahsım adına başarının her zaman ödüllendirilmesinden yanayım, tüm takımlarımızdan aynı başarıyı bekliyoruz belediyemiz bünyesinde yer alan tüm sporcularımızın destekçisi olduk ve devam da edeceğiz yeter ki bizi böyle gururlandırsınlar birincilikler alıp kupalarını gururla onurla kaldırsınlar biz elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.