""

Başkan Şimşek’e teşekkür ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:59

Başkan Şimşek’e teşekkür ziyareti

Sorgunda faaliyetini sürdüren SOYDER Ozan Yazar ve Şairler Derneği ile Engelliler Umut Derneği Yöneticilerinden oluşan grup Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i makamında ziyaret ederek Çanakkale gezilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Şimşek’e  teşekkür ziyareti
Son Güncelleme :

21 Nisan 2017 - 17:13

Geçtiğimiz günlerde, Engelliler Umut Derneği ve SOYDER Ozan Yazar ve Şairler Derneğinin birlikte Çanakkale Şehitliği gezisi için Sorgun Belediyesi tarafından bir otobüs tahsis edilmişti. Engelliler Umut Derneği ve SOYDER Ozan Yazar ve Şairler Derneği başkanları Murat Erciyas ve Süleyman Özdemir, kendilerine yönelik gezinin gerçekleşmesinde büyük katkı sağlayan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Grup, Başkan Şimşek’e, gezi dönüşü Çanakkale hatırası Seyit Onbaşının resminin yer aldığı saat ve Çanakkale’ye özgü hediyeler takdim ettiler. Sorgun Belediye Başkanı Şimşek’te dernek yöneticilerine teşekkür ederek, ”İnşallah imkânlarımız ölçüsünde bu tür hizmetlerimiz devam edecektir. Bizlere düşen o kahraman ecdadımızı unutturmamak, derneklerimizin bu tür faaliyetlerine de destek olmaktır.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.