""

Başkan Yılmaz, hasat yapan çiftçileri ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:26

Başkan Yılmaz, hasat yapan çiftçileri ziyaret etti

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, tarlalarda hasat yapmaya başlayan çiftçileri ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, hasat yapan çiftçileri ziyaret etti
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2022 - 11:34

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, tarlalarda hasat yapmaya başlayan çiftçileri ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, tüm ülkeler için insanların temel ihtiyaçlarının karşılamasında yaşamsal öneme sahip olan tarım ürünlerinin hasadının başladığı bu günlerde, hasat yapan çiftçileri ziyaret ederek, bol ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Hasat yapan çiftçilerle bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, nohut tanelerini inceleyerek, biçerdöver ile yapılan mahsul hasadını izledi.

Çiftçilerin bir yıllık emeklerini hasat ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Bugün Sarıyaprak köyümüzde toprakla tohumu, tohum ile insanlığı buluşturan emektar çiftçilerimizi nohut hasadın da ziyaret ettik. Anadolu’nun bereketli topraklarına alın terlerini döken ve umutlarını toprağa eken çiftçilerimizin hasat mevsimlerinin hayırlı ve bereketli olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.