""

Başkan Yılmaz, ödüle layık görüldü « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 20:23

Başkan Yılmaz, ödüle layık görüldü

Yozgat’ın Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Kent&Başkan Dergisinin yapmış olduğu kamuoyu araştırmaları neticesinde ödüle layık görüldü.

Başkan Yılmaz, ödüle layık görüldü
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2022 - 19:24

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ın, belediye tarafından hiçbir kredi kullandırılmadan tamamen kendi kaynakları ile 15 dekar alan üzerine yapılan Mezbaha ve Kasaplık Hayvan Satış Merkezi’ni ilçeye kazandırması dolayısıyla ülke genelindeki Yerel Yönetimlerin çalışmalarını yakından takip eden Kent&Başkan Dergisinin yapmış olduğu kamuoyu araştırmaları neticesinde ödüle layık görüldü.
Başkan Ferhat Yılmaz, düzenlenen ödül gecesinde kendisini bu ödüle layık gören dergi ve yönetimine teşekkür ederek, “Bu anlamlı ödüle bizleri layık gören hemşerilerime, Kent&Başkan dergisine ve projemizin hazırlık aşamasından tamamlanmasına kadar büyük bir özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu. / Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.