""

Başkan Yılmaz: Ortak paydamız Yozgat « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 03:20

Başkan Yılmaz: Ortak paydamız Yozgat

İYF Genel Başkanı ve Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Yozgat ve hemşehrileri için çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, ortak paylarının Yozgat’ın her alanda kalkınması gelişmesine yönelik katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz: Ortak paydamız Yozgat
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2022 - 16:06

İYF Genel Başkanı ve Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Yozgat ve hemşehrileri için çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, ortak paylarının Yozgat’ın her alanda kalkınması gelişmesine yönelik katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.
İYF Genel Başkanı ve Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, beraberinde federasyona bağlı Yozgatlı dernek başkanları gazetemizi ziyaret etti.
Genel Başkan Ahmet Yılmaz, yaz dönemiyle birlikte Yozgat ve ilçelerde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinliklere katılım sağlayarak destek olmak amacıyla Yozgat’a geldiklerini söyledi.
Hemşerilerinin sevinç ve mutluluklarına ortak olmak için burada olduklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Belediyemiz tarafından bu yıl 21.ncisi düzenlenen Uluslar arası Sürmeli Festivali’ne bizde yönetim kurulumuz ve federasyon başkanlarımızla birlikte katılım sağlamak ve hemşehrilerimizle bir arada olmak için memleketimize geldik. Yaz dönemi olması hasebiyle pek çok ilçemizde kendi yöremize ait şenlikler düzenleniyor. Bu tür etkinlikler birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile oluyor.”dedi.
İstanbul’da üyeleri ile birlikte Yozgat ve Yozgatlılara yönelik faaliyetlerini sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, ortak paydanın Yozgat olduğunu ve Yozgat için ellerinden gelen çaba ve gayreti dün olduğu gibi bundan sonrada sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.
Gazatemiz sahibi Bekir Çaylak ve Ferhat Özer de ziyaretlerinden dolayı genel başkan Ahmet Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.