""

Başkan Yılmaz’dan Ramazan mesajı  « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 18:05

Başkan Yılmaz’dan Ramazan mesajı 

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Ramazan ayının gelişi nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz’dan Ramazan mesajı 
Son Güncelleme :

13 Nisan 2021 - 11:07

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Ramazan ayının gelişi nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Ayların sultanının geldiğini söyleyen Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, mesajında, “ Feyziyle, bereketiyle, rahmet ve mağfiret nimetiyle Şehri Ramazan geldi. Hoş geldi, sefa geldi” dedi.
Ramazan ayının Müslümanlar için en mukaddes zaman dilimlerinden birisi olduğunu ve kalplerin bu ayda huzur ve süruru bulduğunu vurgulayan Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İnsanlık âlemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren; infakın, ikramın lezzetini anlatan 11 ayın sultanı Ramazan, bir kurtuluş kapısıdır. Bu kapı, bir ay boyunca iman edenlere açılmış ve inanlara bir fırsat sunulmuştur. Bu bağlamda, Rabbimizin bizlere bulunduğu ikramlardan en kıymetlilerinin başında Ramazan Ayı’nın geldiğini söyleyebiliriz. Zira Kur’an-ı Kerim bu ayda indirildi. İçerisinde Kadir Gecesi gibi çok kıymetli bir geceyi de barındıran Ramazan, kurtuluş üzerine kurtuluş, kazanç üstüne kazanç kapısıdır. Bu ayı fırsat bilmeli, elimizden geldiğince ibadetle geçirmeye gayret ederek Allah’u Teâlâ’nın razı olacağı meşguliyetler edinmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşerilerimiz ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyor; paylaşmanın bereketiyle hanelerimize bolluk, gönüllerimize hoşgörü dolmasını temenni ediyorum. Bu mübarek ayın memleketimize, ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve refah getirmesini diliyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.