""

Başkanlar konakta buluştu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:03

Başkanlar konakta buluştu

Hayri İnal Konağı, Yozgat’ta Ak Partinin kuruluşundan bu yana görev alan İl Başkanlarının buluşmasını için kapılarını açtı.

Başkanlar konakta buluştu
Son Güncelleme :

13 Nisan 2021 - 10:44

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, göreve geldikten sonra merkez ve ilçeler başta olmak üzere her alanda partinin çalışmalarına hız kazandırdığı faaliyetlerine İl başkanları buluşması ile bir yenisini ekledi.

Ak Parti Milletvekili Yusuf Başer’inde katıldığı toplantıda partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan İl başkanları, İl genel meclisi başkanları, merkez ilçe başkanları ve il başkanları katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Ak Partinin kuruluşundan bu yana hizmetleri olan Başkanlarımızı bir raya getirmek, geçmişten günümüze yaptığımız hizmetleri hatırlamak ve bundan sonra vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunmak adına böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

Toplantıya katılan eski Başkanlardan Zekeriya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendini mutlu ve değerli hissettiğini belirtti.

İl Başkanı Başer, toplantıya katılan Başkanlara günün anısına plaket takdiminde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.