""

Başkanlık görevini Alakoç devraldı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:59

Başkanlık görevini Alakoç devraldı

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık’ın görevinden ayrılması ile başkanlık görevini Taylan Alkoç, devraldı.

Başkanlık görevini Alakoç devraldı
Son Güncelleme :

20 Ekim 2017 - 7:00

TSO’dan yapılan açıklamada TSO Başkanı Metin Özışık’ın 18 Ekim 2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, 8 yıldır yürüttüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığı ve ayrılma gerekçesi olarak, bundan sonraki süreçte Yozgat’a hizmet etmeye devam etmek amacıyla aktif siyasetin içerisinde yer alacağı, aynı anda iki görevi birden yürütmesinin etik olmayacağı dolayısıyla başkanlık görevinden ayrıldığı ifade edildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi: “ Yönetim Kurulu Üyelerimizin 5174 Sayılı TOBB Kanunu 18.ci ve 19.cu maddeleri gereğince yapmış olduğu seçim neticesinde, Başkanlık görevini Taylan Alakoç devralmıştır. Başkan vekili görevine Bekir Tufan ve Sayman Yönetim Kurulu üyeliğine Ekrem Hakan Alımlı geçmiştir.”
TSO Başkanı Taylan Alakoç’ta Yozgat’a en iyi şekilde hizmet edeceğini belirterek, “Bundan sonra ilimize ve üyelerimize aynı şevk ve heyecan ile hizmet vermeye devam edeceğim. Bu vesile ile Metin Özışık’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.