""

Belediye Başkanı Arslan, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 00:41

Belediye Başkanı Arslan, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da öğrenciler, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karne heyecanı yaşadı. İl yöneticileri de farklı okullarda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Belediye Başkanı Arslan, öğrencilerin  karne heyecanına ortak oldu
Son Güncelleme :

21 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat 75.Yıl Dr.Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Başol Okul Müdürü Osman Kayıhan, Müdür Yardımcısı Ebru Gül Başer ve öğrenci velileri katıldı.
Belediye Başkanı Kazım Arslan, öğrencilere karnelerini takdim ederek yarıyıl tatilini bol bol dinlenerek güzel bir şekilde değerlendirmelerini istedi.
Başkan Arslan, karne dağıtım töreni sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun bir eğitim maratonunun ardından yarıyıl tatiline girildiğini belirterek bu dönemde öğrencilerin iyi bir şekilde dinlenmesi gerektiğini vurguladı. Arslan, “Öncelikle öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum. Bu 15 günlük sürede öğrencilerimiz güzel bir şekilde dinlenerek ikinci eğitim öğretime daha güçlü bir şekilde girmesi gerekir. Ailelerimizin de bu sürede çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeleri ve onları motive etmeleri iyi olur. Kırık notu olan öğrencilerimiz de her şeyin sonu olmadığını düşünerek, ailesinin de desteği ile ikinci dönemde biraz daha fazla gayret ederek başarılı olacaklarını unutmamalıdır. Bu vesile ile öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.