""

Belediye başkanına sevgilerini sosyal medya’dan gösteriyorlar « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:14

Belediye başkanına sevgilerini sosyal medya’dan gösteriyorlar

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’e yönelik Sarıkaya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfının sosyal medya aracılığıyla başlattığı kampanyaya ilçe halkı ve sevenleri de destek oldu.

Belediye başkanına sevgilerini  sosyal medya’dan gösteriyorlar
Son Güncelleme :

17 Ocak 2017 - 7:00

vatandaşlar, Facebook, Instagram, Whatsappgibi çeşitli paylaşım sitelerindeki profil ve kapak fotoğraflarına Başkan Açıkel’ in fotoğrafını koyarak sevgi gösterisinde bulunuyor.
Vatandaşlar, başkanın ilçeye yaptığı hizmetlerin yanı sıra çalışkanlığı ve yapıcı tavrından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, mutluluklarını ifade etme adına böyle bir kampanya başlattıklarını ifade etti.
Vatandaşlar şunları söyledi: “Başkanımız göreve geldiği günden bu yana gerek esnaf gerekse halkla her zaman içe içe diyalog halinde oldu. Bizlerde kendilerine olan sevgimizi bir nebze gösterme adına Facebook ve diğer sosyal paylaşım sitelerindeki profil resmimizin yerine Başkan Ömer Açıkel’in resmini koyduk. Dileriz Sayın Açıkel, en iyi makamlarda ilçemizi ve ülkemizi temsil etme noktasına gelir. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.