""

Belediye birim müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 19:12

Belediye birim müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, yönetim kademesinde değişiklik yaparak bazı müdürlüklere yeni atamalar gerçekleştirdi.

Belediye birim müdürlüklerine  yeni atamalar yapıldı
Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 18:16

Yapılan bu atamaların, Yozgat Belediyesi bünyesindeki birimlerin daha verimli ve etkin bir şekilde yönetilmesine olanak sağlaması beklenirken, yeni görevlendirilen müdürlerin deneyimleri ve uzmanlık alanlarıyla birlikte, belediyenin hizmet kalitesini artırma ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunma hedefine katkı sağlamaları amaçlanıyor.
Başkan Arslan’ın imzasıyla yapılan atama kararıyla Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne Ömer Faruk Erbek, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Avni Bilir, Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne Ömer Başol ve Sosyal Hizmetler Koordinatörlüğü’ne İsmail Bal getirildi./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.