""

Belediye kadınları unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:00

Belediye kadınları unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, şehirde bulunan tarihi konaklardan birisini Kadın Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi olarak kadınlara tahsis etti.

Belediye kadınları unutmadı
Son Güncelleme :

09 Mart 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Yozgat Sarıhacılı Yöresel Ürünler Satış ve Kahvaltı Salonunda kahvaltıda kadınları ağırladı. Siyasi parti kadın kolları başta olmak üzere Yozgatlı kadınları ağırladıklarını belirten Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, “Bugün toplum hayatımızın en önemli paydası olan siyasi partilerimizin kadın kollarıyla kahvaltı programında bir araya geldik. Kadınlarımızın Dünya 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.
Kadın Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi olarak şehirdeki tarihi konaklardan birisini kadınlara tahsis ettiklerini söyleyen Başkan Arslan,”Bu konağımızda haftanın bir günü görevli arkadaşlarımız olacak. Bir avukat ve psikolog arkadaşımız burada hanımlarımızla beraber olacaklar. Onların sorunlarıyla ilgilenecekler.
İleride başka görevli arkadaşlarımızda olacak. Kadınların toplumsal birtakım sorunlarına cevap vermiş olacağız. Bunun ötesinde de bu konak kadınların sosyal hayatlarının bir parçası olacak.
Kadınlarımıza bir pozitif ayrım yapıyoruz. Hiçbir maksadı olmasa da kadınlarımız gelecekler bu konakta çay kahve içebilecekler ve misafirlerini ağırlayacaklar” dedi.
Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ise “Kadınlarımıza daha yaşanır barış ve güzellik içerisinde bir dünya diliyorum kadın erkek ayrımı yapılmaktan ziyade kadınların yaşam içerisinde daha hassas daha duyarlı daha doğrudan gördüğümüzde korunma gözetilme hassasiyet anlamında daha pozitif bir ayrımcılık sergilenmektedir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.