""

Belediye personellerine kişisel gelişim sertifikaları verildi « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 19:14

Belediye personellerine kişisel gelişim sertifikaları verildi

Yozgat Belediyesi Birim Müdürlerine yönelik 3 gün süren kişisel gelişim kursu sonrası katılımcılara sertifikaları verildi.

Belediye personellerine kişisel  gelişim sertifikaları verildi
Son Güncelleme :

15 Kasım 2016 - 7:00

Sorgun’da düzenlenen Kişisel Gelişim Kursuna, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, Talip Karslıoğlu ve Serdar Açıkgöz, belediye birim müdürleri ile şirket temsilcileri katıldı. Kişisel gelişim uzmanları tarafından verilen kursta belediye personelinin moral, motivasyonun yanı sıra başarısının artırılması ve vatandaşlarla iletişim kurmada sorunların yaşanmaması amaçlanıyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, kursun oldukça faydalı geçtiğini belirterek Yozgat halkına daha iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacaklarını ifade etti. Akgün, “iletişim uzmanları tarafından verilen ve yaklaşık 3 gün süren eğitim personellerimiz açısından oldukça faydalı geçti. Burada amaç, birim müdürlerimiz ve personelimizin moral ve motivasyon açısından başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken belediyeye gelen vatandaşlarımızla daha iyi iletişim kurmalarının sağlanmasıdır. Oldukça faydalı geçtiğine inanıyoruz. Belediye olarak bu tür eğitimlere büyük önem veriyoruz.
Düzenlenen kurs sonunda birim müdürlerimize ve şirket temsilcilerimize sertifikalarını takdim ettik. Bu vesile ile hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.