""

Belediyeden pazarcı esnafının içini ısıtacak uygulama « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:27

Belediyeden pazarcı esnafının içini ısıtacak uygulama

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, belediye tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen kapalı Pazar yerindeki pazarcı esnafına sıcak çorba ikramında bulunacaklarını söyledi.

Belediyeden pazarcı esnafının  içini ısıtacak uygulama
Son Güncelleme :

01 Aralık 2016 - 7:00

Pazarcı esnafının sabahın erken saatinden itibaren tezgahını açarak evinin rızkını kazanmak için çalıştığını kaydeden Başkan Arslan, şunları kaydetti: Pazarcı esnafımız ticaret yapanlar içerisinde en fazla sıkıntı çeken esnaflarımızdandır. Bunların sıkıntılarını hafifletmek istiyoruz. Daha güzel daha sağlıklı ortamlarda ticaret yapsınlar istiyoruz. Bu sebeple bu Pazar yerini açtık. Bu Pazar yerini açarken öncekinden farklı olarak bir takım kurallar getirildi. Daha güzel çalışması için kurallar getirildi. Memnuniyetle görüyoruz ki, Pazar yeri esnafımız bu kurallara en güzel şekilde uyuyor ve Yozgat’a yakışır bir Pazar oldu. Tabi sabah saatlerinde birçoğu evde rızık gaylesine düşüyorlar ve erken saatte çıkıyorlar. Soğuk kış günlerinde içlerini ısıtalım diye sabah çorba dağıtımı düşündük. Çorba dağıtımı pazarın bir parçası olacak. Her hafta bu etkinliği yapacağız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.