""

Bem Bir Sen 13. kez yetkili sendika oldu « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 13:55

Bem Bir Sen 13. kez yetkili sendika oldu

Bem Bir Sen Yozgat İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyet yürüten Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN.)’nin 13. Kez Yerel Yönetimler Kolu’nun Yetkili Sendikası olduğunu söyledi.

Bem Bir Sen 13. kez  yetkili sendika oldu
Son Güncelleme :

04 Haziran 2018 - 7:00

Bem Bir Sen İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, açıklamasında şunları kaydetti: “Yerel Yönetim çalışanlarının Bem-Bir-Sen’e göstermiş olduğu teveccühün, büyük Bem-Bir-Sen. Ailesinin azmi, çalışkanlığı ve samimiyeti ile başarıya dönüşmüştür. Biz dik duruşuyla, samimiyetiyle ve dedikodulara kulak asmayarak sendikasının yanında olan ve her zaman desteğini esirgemeyen samimi özüne sözüne sadık değerli üyelerimize minnettarım ve şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Biz de bu samimiyet dürüstlük, azim, çalışkanlık ve mazlumun yanında olmamızla birlikte inşallah daha çok yetkilere koşacağız Allah’ın izniyle.Bu gün ulaşmış olduğumuz 69 bin 633 Üyemiz Genel Merkezimizden Şube / İl Başkanlarımıza, İşyeri temsilcilerimizden üyelerimize kadar teşkilatımızın tamamının özverili çalışmaları ile mümkün olmuştur. Şunu bir kez daha söylemeden geçemeyeceğim özü, sözü doğru ve dik duruşlu üyelerimize bir kez daha teşekkür edip, şükranlarımı sunmadan geçemeyeceğim.13. Yetki Yılımızın Milletimize, Yerel Yönetim çalışanlarına ve tüm kamu çalışanlarına hayırlar getirmesini Yüce Hakk’ tan niyaz eder hayırlı Ramazanlar temenni ederim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.