Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bem-Bir-Sen 20. genel yetki yılını kutluyor

Bem-Bir-Sen 20. genel yetki yılını büyük bir gurur ve coşku ile kutluyor. 1994 yılından bu yana kamu çalışanlarının hak mücadelesinde önemli bir rol üstlenen sendika, elde ettiği başarıları üyeleriyle paylaşmaya devam ediyor.

Bem-Bir-Sen 20. genel yetki

“GENEL YETKİYİ GÖREV KABUL EDİYORUZ”
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu yaptığı açıklamada, sendikanın bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm üyelere ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Kıymetli Üyelerimize, İşyeri Temsilcilerimize, Kadın ve Engelli Komisyonlarımıza, Denetleme ve Disiplin Kurullarımıza, Şube ve İl Yönetim Kurullarımıza ve Genel Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza hassaten teşekkür ediyorum” dedi.
Uslu, baskılara, tehditlere ve sürgünlere rağmen yılmadan mücadele eden üyelerin emsalsiz başarısını vurgulayarak, “Görevlerinden alınma pahasına davasına inanan fedakâr mensuplarımızın başarısı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
“BEM-BİR-SEN’SİZ OLMAZ”
Uslu, baskı ve zulümle yolları ayrılan gönüldaşlara da çağrıda bulunarak, “Türkiye’mizin milli, yerli, etkili ve yetkili sendikası Bem-Bir-Sen’de mücadeleye davet ediyorum. Çünkü BEM-BİR-SEN’siz olmuyor” dedi.
Dönem Toplu Sözleşme sürecine de değinen Uslu, yerel yönetimlerde görev yapan 146.145 kamu görevlisinin haklarını en güçlü şekilde savunacaklarını belirterek, “Başlatacağımız ‘Talebiniz Teklifimiz Olsun’ kampanyasıyla tekliflerimizi birlikte oluşturacağız” dedi.
Bem-Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Mehmet Şaşmaz da yaptığı açıklamada, 20. yıl genel yetki başarısını kutladı. Şaşmaz, “Bütün zorluklara, baskılara, sürgünlere, ahlaksız tekliflere boyun eğmeyen, görevlerinden alınma pahasına davasına inanan üyelerimizin başarısı kutlu olsun” diyerek fedakârca mücadele eden mensuplara teşekkür etti.
Şaşmaz, sendikanın ilkelerinden ödün vermeden çalışmalarını sürdüreceğini ifade ederek, “Belediye ve Özel İdare çalışanlarının huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışarak sendikacılığın hakkını vermeye devam edeceğiz” dedi.
“KAZANDIRAN SENDİKA” BEM-BİR-SEN
Sendikanın şiarı olan “Kazandıran Sendika Bem-Bir-Sen” sloganıyla hem kazanımları hem de mücadele ruhunu ön plana çıkaran Şaşmaz, “Yaptıklarımızdan gurur, yapacaklarımızın heyecanını duyuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. / Nazife EKİCİ

Reklamı Geç