""

BEYDER’den “Modern zamanda aile” konulu konferans « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:17

BEYDER’den “Modern zamanda aile” konulu konferans

Yozgat Bozok Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYDER) tarafından haftalık olağan konferans programına konuşmacı olarak katılan Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Camii İmam-Hatibi Adem Serdar Türüdi,“Modern Zamanda Aile: Huzur mu, Kavga mı?” konulu konferans verdi.

BEYDER’den “Modern zamanda aile” konulu konferans
Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 7:00

BEYDER Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa özellikle gençlerin katılımı yoğun oldu. Sohbetini iki kısımda anlatan Türüdi, birinci bölümde gençlere nasihatlerde bulunarak, “Kendiniz gibi birini bulun şekilciliği bırakın.
Dört dörtlük kimse yoktur, mükemmeliyetçi olmayın,Dindarlığınıza göre seçim yapın. Harcamalarınızı kontrol altında tutun.” gibi tavsiyelerle evlilikte nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
Sohbetin ikinci kısmında ailede “huzur”u bozan şeylere değinen Türüdi, “Dinin ve dindarlığın yanlış anlaşılması, erkek ve kadın fıtratlarının bozulması zekâya tapan eğitim sistemi, nefis perestlik, özgür birey olma ideali”sebeplerinin ailede huzuru bozduğunu ayrıntılarıyla anlattı.
Son yıllardaki boşanma oranlarıyla da ilgili bilgi veren Türüdi, katılımcılardan gelen sorulara da cevaplar vererek sohbetini sonlandırdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.