""

Bilal Şahin öğrencilerini sevindirdi « Yeniufuk Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 07:37

Bilal Şahin öğrencilerini sevindirdi

Hayır Sever İş İnsanı Bilal Şahin, öğrencilerin yaz Kur’an kurslarına ilgi göstermesini sağlamak amacıyla öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Bilal Şahin öğrencilerini sevindirdi
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2022 - 16:26

Hayır Sever İş İnsanı Bilal Şahin, öğrencilerin yaz Kur’an kurslarına ilgi göstermesini sağlamak amacıyla öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirdi.
Yozgat’ta okulların tatile girmesiyle başlayan yaz Kur’an kurslarında eğitim gören çocukların kursa ilgi göstermesi için Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, 80 öğrenciye çeşitli hediyeler gönderdi.
Bilal Şahin, Yozgat İl Müftülüğü Bilal Şahin Cami Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören 40 kız ve 40 erkek öğrenciye Bilal Şahin Cami İmam Hatibi Şahmettin Tipi hediyelerini takdim etti.
Tipi, Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’e teşekkür ederek, “Yaz kuran kursu başladığı günden itibaren maddi manevi desteğini bizlerden esirgemeyen Bilal Şahin Beyfendiye teşekkürlerimizi iletiyor saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’de, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerini kurslara teşvik ve kursa ilgi göstermeleri için desteklemeye devam edeceğini vurgulayarak, yaz tatilinde çocukların önünde birçok seçenek olduğunu hatırlattı.
Çocukların yaz kurslarından tatlı hatıralarla ayrılmasına bir nebze katkı sağlamak istediğini dile getiren Şahin, bu kursların önümüzdeki yıllarda daha coşkulu, daha fazla katılımlarla geçmesini diledi.” Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.