""

Daştan adaylıktan çekildi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:09

Daştan adaylıktan çekildi

31 Mart günü yapılacak seçimlerde Osman Daştan’ı Yozgat bağımsız belediye başkanı adayı olarak gösteren ‘Biz de Varız Hareketi’, kurucusu Hakan Çeliksoy, yaptığı yazılı açıklama ile adaylarını geri çektiklerini duyurdu.

Daştan adaylıktan çekildi
Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 10:59

2024 yerel seçimlerde siyasi parti adaylarına alternatif olarak, Yozgat YURT – AY ailesi adına Osman Daştan’ı bağımsız belediye başkanı adayı gösteren Biz de Varız Hareketi adayını geri çektiğini duyurdu. Biz de Varız Hareketi kurucusu ve Yozgat YURT – AY Derneği Başkanı Hakan Çeliksoy, yaptığı yazılı açıklamada “Bir farkındalık istedik, kaderimiz bu olmamalı dedik, kartopu misali Yozgat için büyüyerek çoğalalım istedik. Elimizle düzeltemedik, dilimizle düzetmeye çalıştık olmadı!” ifadelerini kullandı.

Yozgat YURT – AY Derneği Başkanı ve Biz de Varız Hareketi kurucusu Hakan Çeliksoy, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç veya Yoldan Çekil düsturu ile yola çıktık. Yozgat’ın derdini Yozgatlı bilir, içimizden bir aday olsun, ısmarlama adaylarla Yozgat’ın bir şey kazanmayacağını her platformda dile getirdik.

Bir farkındalık istedik, kaderimiz bu olmamalı dedik, kartopu misali Yozgat için büyüyerek çoğalalım istedik. Elimizle düzeltemedik, dilimizle düzetmeye çalıştık olmadı! Artık BUĞUZ etme vaktidir.

İçimizden bir aday çıkardık ve Yozgat için neler yapacağımızı anlatmaya çalıştık. Kimsenin uydusu olmadık ve kapalı kapılar arkasında pazarlıklar yapmadık. Kimsenin kazanmasının veya kaybetmesinin sebebi veya sonucu olmak istemiyoruz.

Hz. İbrahim’in ateşe atıldığında karınca ağzı ile su taşır. Gören dalga geçer bu kadar su ile bu ateş söner mi diye. Karınca “bizde biliyoruz bu kadar su ile bu ateşin söndürmeyeceğini” der ve maksadını şu cümle ile açıklar “SAFIMIZ BELLİ OLSUN”

Safımızı belli ettik ve memleketin düzgün ellerde, kendi öz çocukları marifeti ile yönetilmesini istedik. Biz görevimizi yaptık, amaç hâsıl olmuştur. Kirli hiçbir pazarlığa bulaşmadan adayımızı geri çekiyoruz.

Derneğimizi ziyaret eden bütün adaylara Yozgat için arzuladıklarımızı arz ettik. 31 Martta yapılacak seçimlerin başta ülkemize olmak üzere sevdamız olan Yozgat’ımıza da hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederiz.

Bu süreçte bizlere inanan ve her daim yanınızda olan değerli YURT – AY Ailesine, dostlarımıza ve çok kıymetli Yozgat halkına teşekkür ederiz, Ayrıca BİZ DE VARIZ HAREKATI Danışma Kuruluna ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca teşkilatımızı en iyi bir şekilde temsil eden, Yozgat’ın tüm kamu/kurum ve kuruluşlarını gezen, her bir mahallesini ve hanesini tek tek ziyaret edip dertlerini dertlenen Derneğimiz Üyesi, değerli kardeşim Osman DAŞDAN’a bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirdiği için teşekkür ederiz.”/ Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.