""

Boğazlıyan belediyesinden çifte ihale « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:38

Boğazlıyan belediyesinden çifte ihale

Boğazlıyan Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılan Düğün Salonu ile Restaurant ve Kafeterya Salonları, Belediye Başkanı Hamdi Erdal’ın Komisyon Başkanlığı’nda, dün basın huzurunda yapılan açık artırma usulüyle 7 yıllığına kiraya verildi. Düğün Salonu’nu 286 bin 500 TL.’ye Volkan Yerlikaya alırken, Kafeterya ve Restaurant ise 7 yıllığına 65 bin TL.’ye Aslı Şaylan’da kaldı.

Boğazlıyan belediyesinden çifte ihale
Son Güncelleme :

17 Şubat 2017 - 7:00

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ekonomik ve kültürel hizmetlerin yanında sosyal hizmet ve yatırımlara da ağırlık verdi. Belediye’nin öz kaynaklarıyla Terminal yanında yapımı bir yıl gibi kısa sürede tamamlanan Düğün Salonu ile Kafeterya ve Restaurant, dün gerçekleştirilen açık artırma ile 7 yıllığına kiraya verildi.
Belediye Başkanı Hamdi Erdal’ın Komisyon Başkanı olarak yürüttüğü açık artırmada; Belediye Encümenleri Nevzat Yılmaz ve Kamil İlhan da hazır bulundu. Saat 14:00’te başlayan Düğün Salonu muhammen bedel üzerinden açık artırma ihalesine Boğazlıyanlı 4 firma katıldı.
Fen İşleri Müdürü İsmet Yılmaz’ın ihale şartnamesini okumasıyla ve uyulması gereken esas ve usulleri hatırlatması sonrasında ihaleye katılan firmaların dosyaları büyük bir titizlikle incelendi. Yapılan incelemeler sonrasında ihaleye katılan İsmail Özyürek ve Tamer Kahraman’ın dosyalarında eksik evrakların bulunduğu tespit edilerek, Özyürek ve Kahraman, şartname gereği ihale dışı bırakıldı.
İhale öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, “Amacımız; halkımıza güzel hizmetler ve güzel imkanlar sunmaktır. İhaleyi alacak firma, şartnamemize harfiyen uymak zorundadır. Temizlik ve hijyen başta olmak üzere, huzur ve sukuneti sağlamak da firmanın birinci görevleri arasındadır. Şartnamedeki maddelerin bir tanesine dahi uyulmaması ihaleyi iptal sebebidir. Bu sebeple, ihaleyi alacak olan firmanın hizmetlerini en iyi şekilde vermesi ve kaliteyi en üst seviyelere çıkartması şarttır” dedi.
Başkan Erdal’ın Başkanlığı’nda 280 bin lira muhammen bedel üzerinden başlayan ihale; Gürsel Bingöl’ün 286 bin liraya çıkması sonrasında fiyatı 286 bin 100 TL.’ye çıkartan Volkan Yerlikaya’da kaldı. Yerlikaya, Belediye Düğün Salonu’nun 7 yıllığına işletim hakkını kazandı.
Daha sonra Kafeterya ve Restaurant’ın muhammen bedel üzerinden açık artırmasına geçildi. Bu ihaleye Aslı Şaylan ve Mehmet Yalman katıldı. 56 bin lira ile başlayan ihale, 65 bin lira ile 7 yıllığına Aslı Şaylan’da kaldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.