""

Boğazlıyan geleceğini okuyor projesi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:43

Boğazlıyan geleceğini okuyor projesi

“Boğazlıyan Geleceğini Okuyor” Projesi kapsamında okullara kitaplık ve kitap temin edildi.

Boğazlıyan geleceğini  okuyor projesi
Son Güncelleme :

06 Haziran 2017 - 7:00

KOP Bölge İdare Başkanlığı’nın Okuma Kültürünün Yaygınlaştırılması Mali Destek Programı ile finanse edilen ve Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen Boğazlıyan Geleceğini Okuyor Projesi kapsamında 1750 adet kitap ve 70 kitaplık alınarak okullara teslim edildi.
Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirilen törene Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Bozdağ, Şube Müdürü Vedat Oymak ve okul müdürleri katıldı.
Kaymakam Sinanoğlu burada yaptığı konuşmada, “14 ortaokul ve 13 ilkokul olmak üzere toplam 27 okula kitap ve kitaplık temin ettik. Al götür, oku getir konsepti ile çocuklarımızın kolayca erişebileceği yerlere kitaplıklar kuruyoruz. Amacımız kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırılmak ve bu konuda farkındalık oluşturmaktır. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Tören okulların kitap ve kitaplıklarını teslim alması ile son buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.