""

Boğazlıyan vites yükseltti « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 10:21

Boğazlıyan vites yükseltti

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile beraberindeki heyet ile Boğazlıyan
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dilekleriyle başarılar diledi.

Boğazlıyan vites yükseltti
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 17:28

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile beraberindeki heyet 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde bir kez daha Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar’a hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere Boğazlıyan’a geldi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Başkanı Osman Düğenci, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Encümenleri ve çok sayıda partililer tarafında belediye hizmet binası girişinde karşılanan misafirler daha sonra makam odasına geçerek Başkan Coşar’a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.
COŞAR: ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, İl Başkanı Çelebi Altuntaş, AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı Erva Kevser Yurtlu ve beraberindeki heyete hoş geldiniz dileklerini ileten Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yapmış olduğu konuşmasında; “31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde; sizlerin, partimizin ve hemşehrilerimizin desteğiyle seçimi kazandık. Rabbim de bizlere nasip etti. Bizler de göreve geldiğimiz günden itibaren arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden başladık.
Ben öncelikle bu nazik ziyaretlerinizden dolayı şahsınızda tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Seçim sürecinde bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şahsım, ilçem ve partim, çalışanlarımız ve meclis üyesi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
AKGÜL: BOĞAZLIYAN VİTES BÜYÜTTÜ
AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Boğazlıyan’ın vites büyüttüğünü söyleyerek, “Ne olursa olsun Boğazlıyan’a borcumuz var. Boğazlıyanlılar’a borcumuz var. Ne dediysek başımızın üstüne. Elimizden gelen her şeyi Boğazlıyan’ımız için yapmaya hazırız. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Tekrar Boğazlıyan’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Akgül konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Boğazlıyan Belediye Başkanımız Gökhan Coşar ve yeni seçilen encümen üyesi, il genel meclisi üyesi arkadaşlarımıza hayırlı olsun demeye geldik.
Biz öncelikle Boğazlıyan ilçe teşkilatına, kadın kollarına, gençlik kollarına ve partimize gönül vermiş herkese çok teşekkür ederiz. Boğazlıyan gibi bir yerde yüzümüzü ak ettiniz, bizleri mahcup etmediniz. Bundan sonra da bu teşkilatımızla bu şekilde daha iyi bir şekilde kucaklaşarak gideceğiz. Gökhan Başkan da bu seçimin kazanılmasında en önemli aktör oldu. Çünkü Boğazlıyan’a 5 sene hizmet ettin ve bu hizmetin karşılığını aldın. Yapmış olduğun hizmetlerin karşılığıdır bu.
Biz de seçim sürecinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde gerek konuşmalarımızda, gerekse diğer zamanlarda yapmış olduğumuz konuşmalarımızda bütün söylemlerimin hepsinin arkasındayım. Bundan sonra Boğazlıyan’da daha vites büyüterek, daha hızlı bir şekilde üzerimize düşen her şeyi yapacağız.”
ŞAHAN: BOĞAZLIYAN COŞMUŞ, COŞMAYA DA DEVAM EDECEK
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan da yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın soyadının hakkını verdiğini ve Boğazlıyan’ın coştuğunu, coşmaya da devam edeceğini söyledi.
Boğazlıyan’ın 5 yıl içerisinde aldığı hizmet ve yatırımlar sonrası kabuğunu kırdığını belirten Şahan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“5 yıl önce başlattığın Boğazlıyan dönüşümünü, yapmış olduğun katkılardan dolayı Allah razı olsun. Hem şahsım, hem teşkilatımız ve hem de partimiz adına biz Boğazlıyan’ı konuşurken övgüyle bahsediyoruz. Boğazlıyan’a yapılan hizmetlerden, gelen hizmetlerden gurur duyuyoruz. Ellerinize emeklerinize sağlık. Güzel bir seçim çalışması oldu.
5 yıl önce başlatmış olduğun hizmet selini bundan sonra da devam ettireceğiz. Boğazlıyan coşmuş, coşmaya da devam edecek Allah’ın izniyle. Biz milletvekilleri olarak, il başkanımız olarak Boğazlıyan’ın yanındayız. Boğazlıyan’a katılacak her değerin içerisinde olmaktan gurur duyarız.
Boğazlıyan 5 yılda kabuğunu kırdı gerçekten coştu, başkanımız da sağolsun soyadının hakkını verdi. Bundan sonrası da Boğazlıyan bize emanet. Biz bakanlıklarda genel müdürlüklerde Ankara’da yapılacak her işin yardımcısı olacağız. Bizim Boğazlıyan’a bir borcumuz var. Boğazlıyan halkımıza da hizmetin devamını istediği için teşekkür ediyorum. Rabbim utandırmasın güzel iş ve hizmetler yapmayı nasip etsin.”
AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile beraberindekiler daha sonra Ovakent ve Uzunlu Beldelerini ziyaret ederek Belediye Başkanı Tuncay Erdoğan ve Mustafa Uçar’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.