""

Boğazlıyanlı sporcular dereceyle döndüler « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:38

Boğazlıyanlı sporcular dereceyle döndüler

Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde açılan boks kursunda eğitim gören sporcular, haftasonu Erzurum’da gerçekleştirilen Erzurum Kulüpler ve İllerarası Hazırlık Maçlarında Yozgat’ı temsil ederek ilçeye dereceyle döndüler.

Boğazlıyanlı sporcular dereceyle döndüler
Son Güncelleme :

02 Kasım 2017 - 7:00

Türkiye Şampiyonu Beden Eğitimi öğretmeni Meryem Karasu tarafından müsabakalara hazırlanan Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sporcuları, hafta sonu Erzurum’da yapılan müsabakalarda 3 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük alarak Boğazlıyan’a madalya ile döndüler. Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu’nu ziyaret eden Antrenör Meryem Karasu ve öğrencileri daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci’yi de ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Beden Eğitimi öğretmeni Meryem Karasu yaptığı açıklamada,”Boğazlıyan Boks Ekibi olarak, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile başlamış olduğumuz bu kursta ilçemize boksu tekrar getirdik.
Katılmış olduğumuz Erzurum Kulüpler ve İllerarası Hazırlık Maçlarında önemli başarılar alarak ilçemize döndük.
Şubat’ta yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonalarında sporcularımızın birincilik getireceğine söz veriyoruz. dedi.
Sporcuların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu ve AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci de, öğrencileri tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.