""

Bölgesel Taekwondo Şampiyonası düzenledi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:20

Bölgesel Taekwondo Şampiyonası düzenledi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller’ projesi kapsamında Emniyetspor bünyesinde Bölgesel Taekwondo müsabakası düzenlendi.

Bölgesel Taekwondo  Şampiyonası düzenledi
Son Güncelleme :

14 Kasım 2016 - 7:00

Ekonomik imkansızlıklar yüzünden risk altında bulunan ve her türlü olumsuz koşullardan uzak tutularak refleks, güçlü fizik, kabiliyet ve dengeli gelişmeye yardımcı olan taekwondo sporu ve diğer spor branşlarıyla tanışma fırsatı bulamamış 7-14 yaş grubunda ilk ve ortaokul öğrencisi olan çocukları lisanslı sporcu yetiştirmek, vatanını, milletini, bayrağını seven, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonalarında mücadele ederek İstiklal Marşı’nı dinletme heyecanı için ter dökecek ahlaklı, spor kültürü oluşmuş gençlik yetiştirilmesini amaçlayan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün proje çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamında düzenlenen Bölgesel Taekwondo müsabakaları, Kayseri, Sivas, Aksaray, Yozgat ve Niğde’den 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Müsabakalar öncesinde Kayseri Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ‘Ağız ve Diş Sağlığı’ konulu bilgilendirme yapıldı ve öğrencilere diş fırçası ile diş macunu dağıtıldı. Ayrıca, Kocasinan Belediyesi tarafından katılan tüm sporculara salep ikram edildi. Müsabakalar sonunda tüm öğrencilere yemek ikram edildi ve şampiyona toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Müsabakaları, Halk Sağlığı Müdürü Yunus Karadağ ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İrfan Sancar izledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19