""

Bölükbaşı Kapalı Halı Saha yenilendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:32

Bölükbaşı Kapalı Halı Saha yenilendi

Yozgat’ta çeşitli etkinliklere ve futbol turnuvalarına ev sahipliği yapan Bölükbaşı Kapalı Halı Saha taban halılarını komple yenileyerek sporseverlerin hizmetine sundu.

Bölükbaşı Kapalı Halı Saha yenilendi
Son Güncelleme :

12 Şubat 2018 - 7:00

Bölükbaşı Kapalı Halı Saha sahibi Ertuğrul Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, UEFA standartlarına uygun Türkiye’de nadir bulunan bir halı saha halısını Yozgat’a getirerek kendi tesislerinde kullanıma sunduklarını söyledi.
Bölükbaşı, “Tesisimiz hizmete açıldığı ilk günden bu yana sporseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Sosyal anlamda her türlü donatıları son derece modern bir şekilde dizaynedilerek vatandaşlarımıza kaliteli hizmet vermekteyiz. Zaten bundan dolayı sporseverlerimiz büyük ilgisi gösteriyor. Sıcak duş, maç sonrası ikramlar ve öğrencilere yönelik ücretsiz servis aracımızla sporseverlerin hizmetindeyiz.”dedi.
Tesislerinin birçok turnuva ve etkinliklere ev sahipliği yaptığını vurgulayan Bölükbaşı, “Tesisimiz, ilimizdeki kurumlarımızın, okullarımızın ve STK’ların düzenlemiş oldukları turnuva ve diğer faaliyetlerine de ev sahipliği yapmaktadır. Bu bakımdan büyük bir öneme sahip tesisimizi bizde onlara daha sağlıklı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için tesisimizin bütün taban halılarını yenileyerek sporseverlerin hizmetine sunduk. Bu kaliteli hizmetlerden faydalanmak isteyen sporseverlerimizi tesisimize bekliyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.