""

Bozdağ: AK Parti teröre karşı en büyük mücadeleyi veren hükümettir « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:38

Bozdağ: AK Parti teröre karşı en büyük mücadeleyi veren hükümettir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Partinin teröre karşı en büyük mücadeleyi veren parti olduğunu söyledi.

Bozdağ: AK Parti teröre karşı en  büyük mücadeleyi veren hükümettir
Son Güncelleme :

14 Kasım 2016 - 7:00

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Kentpark Belediye Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen il Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Bozdağ toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. DEAŞ terör örgütüne karşı Fetullahçı terör örgütüne karşı en büyük mücadeleyi veren hükümetin AK Parti Hükümeti olduğunu vurgulayan Bozdağ, “En büyük mücadeleyi veren devlet Türkiye devletidir. Bunu tartışmasız söylüyorum. FETÖ’ye karşı AK Parti hükümetinin dışında Cumhuriyetin pek çok hükümeti geldi geçti 40 senedir bunlar var hangi hükümet mücadele vermiş. CHP’nin içinde olduğu hükümetler var, hangileri mücadele vermiş. En büyük mücadeleyi veren hükümet AK Parti hükümetidir. FETÖ’nün darbe girişimine muhatap olan hükümet AK Parti hükümeti, FETÖ’nün yargı içerisindeki teröristleriyle, polis içerisinde teröristlerinin 17-25 Aralık ön darbesine muhatap olan hükümet yine AK Parti hükümetidir. Ama FETÖ örgütü ile el ele hükümete karşı mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi, darbeye muhatap olan AK Parti, onların propagandasını onların algı operasyonlarının taşeronlarını yapan CHP’dir. CHP şimdi FETÖ’ye yardım yataklık yapmamış olmuyor, AK Parti yapmış oluyor öyle mi? FETÖ tarafından suikasta uğrayan Türkiye’nin Cumhurbaşkanı, hükümet AK Parti hükümeti, bakıyorsunuz ne oluyor AK Parti bunlara yardım yataklık yapmış oluyor” diye konuştu.
FETÖ mensuplarının mağduriyet edebiyatının sözcülüğünü bu anlamda CHP’nin yaptığını kaydeden Bozdağ,
“Fetullah Gülen teröristi darbenin başarısız olduğunu anladığı an ne yaptı Amerika’da ‘bu bir tiyatrodur’ diye açıklama yaptı. Şimdi bu tiyatro açıklamasının altını doldurmaya çalışan ve bunun için delil toplayan, bunun için uğraş veren kim. Hiçi kusura bakmasın CHP yönetimi. CHP’nin sayın genel başkanı başta olmak üzere onlar, FETÖ’ye yardım yataklık etmemiş oluyor, onların üzerine giden AK Parti mi yardım yataklık etmiş oluyor.
DEAŞ terör örgütü daha dün açıklama yaptı. Türkiye’ye dönük, AK Partiye dönük eylemler konusunda. PKK Terör örgütü pek çok il başkanımız, ilçe başkanımızı, partilimizi bölgede dağa kaldırdı bazılarını şehit etti. Buna muhatap olan AK Parti mi, PKK’ya yardım yataklık ediyor. Önceki gün Derik’te kaymakamımızı şehit ettiler. Bu terörle mücadeleyi biz veriyoruz. Bölgede teröre para aktardığı, değerlendirilen teröre destek veren, hendek kazarak, başka tür destek veren belediyelere AK Parti hükümeti kayyum atayacak, belediyeleri terörün destekten çıkartacak. AK Parti , PKK’ya destek veren olacak, ‘kayyum niye atıyorsun, halkın seçtiğini, halk ancak alır’ deyip PKK’ya para aktaran, hendek kazan, belediye başkanlarına sahip çıkan CHP, Pkk’ya karşı mı çıkmış olacak. Ben milletimizin basiretine, sağ duyusuna bırakıyorum. Kılıçdaroğlu’na da sesleniyorum. Bu yaptığı milletin aklıyla alay etmektir. Milletin zekasıyla alay etmektir.”
Türkiye’de Türk milletin her bir ferdi PKK’ya, DEAŞ’a, FETÖ’ye başka terör örgütlerine kimin destek verdiğini çok iyi bildiğini belirten Bakan Bozdağ, “Kimin terör örgütleriyle mücadele ettiğini de çok iyi biliyor. Bütün milletin şahitliği önünde bunlar yapılıyor. Ama buna rağmen milletin gözünün içine baka baka bir ana muhalefet partisinin gelen başkanı yalan söylüyor, iftira atıyor. Ben güneş balçıkla sıvanmaz diyorum. Milletin aklıyla bu kadar alay edene millet çok büyük Osmanlı tokadını vakti geldiğinde vurur diyorum. Şuanda PKK ile aynı istikamette hareket edenlerin, FETÖ ile aynı istikamette hareket edenlerin sözcülüğünü kimin yaptığını herkes görüyor, herkes biliyor, o sözcülere de layık olduğu cevabı bizden daha fazla Türk halkı verecektir.
Onun yanında da gerçek CHP’li olanlar verecektir. Atatürk kalksaydı mezarından bugün CHP genel başkanının söylediği söylemleri duysaydı ne derdi. İnönü mezarından kalksa ne derdi. Atatürk’ün, İnönü’nün izinden mi gidiyorlar, yoksa PKK’nın, FETÖ’nün izinden gidiyorlar. Artık buna da bir karar vermesi lazım CHP’nin. Ben samimi CHP’lilerin de bunu sorguladığını görüyorum. Önümüzdeki seçimde gerçek Atatürkçü olan İnönücü olan CHP’lilerin SayınKılıçdaroğlu’na sandıkta ayrı bir ders vereceklerini tahmin ediyor. O bu yolda yürümeye devam etsin ama bu yol çıkmaz yol” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.