""

Bozdağ: Atatürk’ün mirası Cumhuriyete sahip çıktık « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:30

Bozdağ: Atatürk’ün mirası Cumhuriyete sahip çıktık

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’e de, Atatürk’ün mirasına ve hedeflerine de biz sahip çıktık, sahip çıkıyoruz, sahip çıkacağız” dedi.

Bozdağ: Atatürk’ün mirası  Cumhuriyete sahip çıktık
Son Güncelleme :

11 Kasım 2017 - 7:00

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Atatürk’ün vefatının 79. yılı nedeniyle sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurtuluş ve kuruluşun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve dua ile yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetleri geçme hedefine Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün daha güçlü yürümektedir” dedi.
“Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin adımlarla başarıyla geleceğe yürümektedir”
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugün dünden daha güçlü olduğunu vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:
“Atatürk’ün kurduğu ve bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün dünden daha güçlüdür, yarın da bugünden daha güçlü olacaktır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla başarıyla geleceğe yürümektedir. Bize düşen Atatürk’ü ve hedeflerini dosdoğru anlamak ve bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışmak ve üretmektir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.