""

Bozdağ: sevdamız Ovakent « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:02

Bozdağ: sevdamız Ovakent

Belediye Başkanı Menderes Öztürk’le birlikte büyük bir değişim ve gelişim süreci yaşayan Ovakent Beldesi tarihi günlerden birisini yaşadı. Ovakent’e kazandırdığı yatırımlarla adından söz ettiren Başkan Öztürk’ün gayretli ve azimli çalışmaları ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı törenle toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bozdağ: sevdamız Ovakent
Son Güncelleme :

14 Kasım 2016 - 7:00

Ovakent belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin toplu açılış ve temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Melik Durmaz, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve binlerce kişinin katılımı ile düzenlenen törende yapımı tamamlanan yatırımların açılışı gerçekleştirilip, bio enerji ve organik gübre tesisleri ve et entegre tesislerinin temeli atıldı.
Büyük Buluşmalar
Devam Ediyor
Törende Yozgat Belediyesi’nin mehteran gösterileri izleyenleri büyülerken, göreve geldiği ilk günden itibaren Ovakent’in farklı noktalarında başlatılan çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini vurgulayan Ovakent Belediye Başkanı Menderes Öztürk, yaklaşık 21 milyon liralık yatırımı Ovakent’e kazandırdıklarını söyledi.
‘Beldelerin gözdesi’ olma yolunda emin adımlarla yürüyen Ovakent Belediyesi tarihi günlerden birisini yaşadı. Belediye Başkanı Menderes Öztürk’le birlikte büyük bir değişim ve gelişim süreci yaşayan beldede son yıllarda yapılan bir birinden güzel hizmetler belde halkı tarafından taktirle karşılanırken, yapılan bu hizmetlerde beldeye nefes aldırdı.
Yaz okulu ve öğrenci yurdu, Kur’an kursu ve 4-6 yaş çocuk kreşi, imam evi ve fakir evlerinin açılışının yapıldığı törende, (BİOGAZ) Bio Enerji ve Organik Gübre Tesisleri ve Et Entegre Tesislerinin temeli atıldı.
Ovakent Belediye Başkanı Menderes Öztürk, yatırımların önemine değindiği konuşmasında, “Görev geldiğimiz ilk günde beldenin öncelikle sorununa neşter vurduk” dedi.
“70 KİŞİYE İŞ OLANAĞI SAĞLANACAK”
Açılışı yapılan hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Öztürk, (BİOGAZ) Bio Enerji ve Organik Gübre Tesisleri ve Et Entegre Tesislerinin tamamlanması ile birlikte 70 kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.
“SEVDAMIZ
OVAKENT”
Yapılan yatırımların yaklaşık bedelinin 21 milyon lira olduğunu ifade eden Öztürk, “Bu yatırımlarda bize desteklerini esirgemeyen başta Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Çalışmalarımız, hizmetlerimiz artarak sürecek. Bizim sevdamız Ovakent’tir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.