""

Bozdağ, Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması ödül törenine katıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:02

Bozdağ, Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması ödül törenine katıldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat’ta 18. Uluslararası Sürmeli Kültür-Sanat ve Sosyal Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması ödül törenine katıldı.

Bozdağ, Ulusal Dağ Bisikleti  Yarışması ödül törenine katıldı
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2017 - 7:00

18. Uluslararası Sürmeli Kültür-Sanat ve Sosyal Etkinlikleri kapsamında bu yıl 3.’sü düzenlenen Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması’nda dereceye giren sporcuların ödül törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bu tür etkinliklerin Yozgat’ın tanıtımı açısından önemli olduğuna değinerek “İçinde bulunduğumuz kültürü biz de bütün boyutlarıyla bilmiyoruz. Eminim ki bu kültür etkinlikleri çerçevesinde Yozgat’ta yaşayan veya gurbette olup da sılayı rahim için Yozgat’a gelen birçok hemşehrimiz de bu kapsamda atalarımıza ait kültürü yeteri kadar bilmediğini fark ediyor. Bu kültürel etkinlikler bize de bir öğretmenlik yapıyor. Ben bu manada sayın Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve ekibine bu kültürü yaşattığı için teşekkür ediyorum. Sporcular, sanatçılar, kültür insanları birbirinden kıymetli Yozgat’ın değerleri Yozgat’ta buluşuyorlar. Ben de, kendilerine ait kültürleri yansıttıkları için onlara teşekkür ediyorum. Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması için Türkiye’nin dört bir yanından Yozgat’a gelen dağ bisikleti sporcularımıza teşekkür ediyorum. Yozgat’ımıza farklılık yaşattılar. Farklı bir kültürü ve sporu hemşehrilerimize tanıttılar” dedi.
Yozgat’ta bu sene geleneksel dağ bisikleti yarışmasının 3.’sünü yaptıklarını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ise, “Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen 100’ün üzerinde sporcularımız, Yozgat Çamlığı Milli Parkı’nda yarıştılar. Dereceye giren sporcularımıza ödüllerini Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile verdik. Yarışmanın akabinde bu arkadaşlarımızın da Yozgat’ın gönüllü elçileri olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından ise yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.