""

Bozdağ’dan Karacabey’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:19

Bozdağ’dan Karacabey’e ziyaret

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret etti.

Bozdağ’dan Karacabey’e ziyaret
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2017 - 7:00

Ziyarette Yükseköğretim Kurulu eski üyesi Prof. Dr. Halis Ayhan’da hazır bulundu. Bozok Üniversitesinin fiziki ve genel durumu hakkında RektörProf. Dr. Salih Karacabey’den bilgiler alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat’ın büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını, bu değişim ve dönüşümden Bozok Üniversitesi’nin de istediği payı aldığını söyledi.
Yozgat’ın gelişmesi ve büyümesi için en önemli güç ve kaynağın Bozok Üniversitesi olduğuna dikkat çeken Bakan Bozdağ, “ Eğer sizin ilinizde dünyayı, bilimi, fenni takip eden ve onu anlatan öğreten değiştiren ve sanayi ile işbirliği içinde olan bir üniversite yoksa ne yaparsanız yapın orayı daha fazla ileri götürme imkânı olmaz.
Bizim Yozgat’ımıza kazandırdığımız en önemli eser nedir derseniz Bozok Üniversitesi derim. Yozgat’ımızı bilimde, kültürde, sanatta, sosyal alanda, ekonomik hayatta ileriye taşıyacak motor güç Bozok Üniversitesidir. Yozgat’ın büyümesi, gelişmesi ve kalkınmasına hizmet edecek bu büyük eserden iftihar ediyor kıvanç duyuyorum” dedi.
2006 yılında kurulan Bozok Üniversitesi bugün yaklaşık 17 bin öğrencisiyle bölgesinde parlayan bir yıldız konumunda olduğunu belirten Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: “Bozok Üniversitemiz emsalleri üniversiteler arasında en hızlı büyüyen ve gelişen bir üniversitedir. İnşallah gelecekte üniversitemiz daha iyi olacak ”diye konuştu.
Nazik ziyaretlerinden dolayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, “ üniversitemizin gelişmesine önemli katkılar sunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.