""

Bozdağ’dan Vali Çakır’a hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:39

Bozdağ’dan Vali Çakır’a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Vali Kadir Çakır’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Bozdağ’dan Vali Çakır’a hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

13 Kasım 2018 - 8:24

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Vali Kadir Çakır’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bozdağ’a ziyaretinde Belediye Başkanı Kazım Arslan ve AK Parti İl Başkanı Celal Köse, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve partililerde eşlik etti.
Vali Çakır, ziyaretlerinden dolayı TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ve il yönetimine teşekkür etti. Öte yandan, bazı kurum müdürleri ve STK temsilcileri de Vali Çakır’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.