""

Bozkurt: ilçemizi örnek bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:57

Bozkurt: ilçemizi örnek bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz

Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, başkanlık görevine geldikleri ilk günden bu yana ilçenin daha güzel yaşanılır bir kent olması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Bozkurt: ilçemizi örnek bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2017 - 7:00

Belediye olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Bozkurt, “Yaz kış demeden ekiplerimizle birlikte şehrimizi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Belediyemizin imkanalrı dahilinde pek çok projeleri hayata geçirdik. Baharla birlikte başladığımız yol çalışmalarına devam ediyoruz. Yol medeniyettir. İlçe halkımızında yol ile ilgili zaman zaman sıkıntıları oluyordu. Yolumuzun tamalanması ile bu sorunda ortadan kalkacaktır.”dedi.
Halkın isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bozkurt, “Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sosyal belediyecilek anlayışının bir gereği olarak halkımıza en iyi hizmeti etmenin gayreti içindeyiz.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.