""

Bozkurt: Yapılan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilçenin çehresi değişiyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:23

Bozkurt: Yapılan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilçenin çehresi değişiyor

Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, ilçede yapılan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilçenin çehresinin değişeceğini söyledi.

Bozkurt: Yapılan ve yapımı devam  eden çalışmalarla ilçenin çehresi değişiyor
Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 7:00

Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, göreve geldikleri günden bu yana önemli projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, yapılan ve yapımı tamamlanan projelerle ilçenin örnek bir ilçe olacağına dikkat çekti. Başkan Bozkurt, “Başkanlık görevini devraldığımız günden bu yana önemli çalışmalara imza attık. İlçemizin sorunlarını öncelik sırasına göre bir bir gerçekleştiriyoruz. Kış mevsiminin içerisinde olmamıza rağmen hava koşulları elverdiği sürece çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şuan pek çok mahallemizde ve Çorum-Alaca yolu güzergâhında, park ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Süleymaniye Camiinin karşısındaki duvarı da yıktık. Adnan Menderes Caddesi ve Cumhuriyet Caddesindeki daha önce yapılmış fakat yıkılmaya yüz tutmuş tüm eski duvarları yıkıp çok sağlam bir şekilde yeniden inşaa ediyoruz. Alaca girişi park-bahçe ve oyun alanı çalışmamız devam ediyor. Ayrıca Adnan Menderes Caddesi ÇİHO (YİBO) Okulu karşısı ihata-duvar çalışmamızda tamamlanmak üzere inşallah en kısa sürede bu hizmetleri tamamlayacağız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.