""

BOZOK GÖZTEPE’Yİ AĞIRLIYOR « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 00:37

BOZOK GÖZTEPE’Yİ AĞIRLIYOR

Hentbol Süper Ligi’nde ki son üç maçını kaybeden, ilk 4 takım arasına girme yolunda ağır yara alan Yozgat Bozokspor, kötü gidişe bugün saat 13.00’te oynayacağı Göztepe maçıyla son vermek istiyor.

BOZOK GÖZTEPE’Yİ AĞIRLIYOR
Son Güncelleme :

12 Kasım 2016 - 7:00

Lige süper bir başlangıç yaptıktan sonra Nilüfer Belediye, Aziziye Termal ve Beşiktaş Mogaz maçlarını kaybeden, ancak rakipleri karşısındaki mücadelesi ile yeniden toparlanacağının sinyallerini veren ekibimizin bu maçtaki en büyük avantajı taraftarı olacak. Henüz istediği taraftar desteğini bulamamış olsa bile yavaş yavaş hentbol severleri tribüne çekmeyi başaran Yozgat Bozokspor’un yabancı oyuncularının sergileyeceği performans maçın lehine sonuçlanmasında önemli rol oynayacak.
Bozokspor Kulübü Başkanı Cenker Doğan, son üç haftada şanssız yenilgiler aldıklarını ifade etti. Bu sonuçları unutmak, yeniden bir çıkış yakalamak durumunda olduklarını belirten Doğan, takımına Göztepe maçı öncesinde duyduğu güveni dile getirdi.
Taraftarı zorlu maça davet eden Doğan, “Taraftarın vereceği desteğin bu maçın lehimize sonuçlanmasında önemli rol oynayacağına inanıyorum.
Takımımız kesinlikle bir motivasyon kaybı yaşamış değil. Sadece bazı maçlarda basit hataların kurbanı olduk. Bu durumu tekrardan lehimize çevireceğimizden eminim” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19