""

Bozok Üniversitesi, Afyon ve Sivas fuarlarına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:22

Bozok Üniversitesi, Afyon ve Sivas fuarlarına katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Afyon ve Sivas’ta düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” Yükseköğretim fuarlarına katıldı.

Bozok Üniversitesi, Afyon  ve Sivas fuarlarına katıldı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2017 - 7:00

Fuarda Bozok üniversitesinin tanıtım temsilcileri tarafından öğrenci, öğrenci velileri ve rehber öğretmenlere üniversitenin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar hakkında bilgi verilerek üniversitenin tanıtım materyalleri dağıtıldı.
Afyon MG Çakmak Otel’de gerçekleştirilen Üniversite sınavlarına hazırlanan lise öğrencilerine yönelik düzenlenen yülseköğretim fuarı kapsamında Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ne 5’i devlet üniversitesi olmak üzere 16 üniversite katıldı. Afyon ve ilçelerinde öğrenim gören yaklaşık 3 Bin lise öğrencisi fuarı ziyaret etti.Etkinlikte Sınav Kaygısına Sebeb Olan Zihinsel Blokajlar konulu seminer verildi.
Afyon fuarının ardından Bozok Üniversitesi, Sivas Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen yükseköğretim tanıtım fuarına katıldı. Sivas’ta 3’ü devlet üniversitesi olmak üzere 16 üniversite standının yer aldığı eğitim fuarını 12. sınıfta öğrenim gören yaklaşık 4 bin 600lise öğrencisi, veliler ve rehber öğretmenler ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.