""

Bozok Üniversitesi Çanakkale Yükseköğretim fuarına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:34

Bozok Üniversitesi Çanakkale Yükseköğretim fuarına katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Çanakkale Yükseköğretim fuarına katıldı.

Bozok Üniversitesi Çanakkale  Yükseköğretim fuarına katıldı
Son Güncelleme :

07 Nisan 2017 - 7:00

Bozok Üniversitesi, Çanakkale’de Yükseköğretim Günleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen eğitim fuarında öğrencilerle buluştu.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hasan Mevsuf Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen fuara öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Eğitim Fuarı’nda çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesi yer aldı. Öğrenci İşleri Daire Başkanı Akın Yonkuç ve Bozok Üniversitesi tanıtım temsilcileri tarafından Bozok Üniversitesi tanıtım standını ziyaret eden öğrenci, öğrenci velileri ve rehber öğretmenlere üniversitehakkında tanıtıcı bilgiler verdi.
Standı ziyaret eden öğrencilere üniversitenin tüm eğitim birimlerinin yanı sıra şehrin ve üniversitenin sosyal, sportif ve kültürel olanakları detaylı şekilde anlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.