""

Bozok Üniversitesi Hastanesi hizmet kalitesini sürekli arttırıyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:28

Bozok Üniversitesi Hastanesi hizmet kalitesini sürekli arttırıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Levent Albayrak, hastanelerinin vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunma gayreti içerisinde olduğunu belirtti. Yaptığı açıklamada, hastanenin fiziki ve genel durumunun her geçen gün gelişimini sürdürdüğünü ifade eden Başhekim Albayrak, bu gelişimin, hastanenin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Bozok Üniversitesi Hastanesi hizmet kalitesini sürekli arttırıyor
Son Güncelleme :

17 Şubat 2024 - 17:11

Bozok Üniversitesi Rektörü Evren Yaşar’ın hastanenin gelişimine yönelik ciddi çalışmalar içerisinde olduğunu dile getiren Başhekim Doç. Dr. Levent Albayrak, bu çabaların hastane içindeki hekim kadrosu ve poliklinik hizmetlerindeki genişlemelerle somut sonuçlar verdiğini belirtti. Açılan yeni poliklinikler ve artan hekim sayısıyla birlikte hastane hizmet kalitesinin daha da yükseldiğine dikkat çeken Albayrak, bu gelişmelerin hastanenin bölgeye sunduğu katma değeri artırdığını kaydetti.

Başhekim Albayrak, “Amaçlarının vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmak olduğunu vurgulayarak, “Hastanemizdeki sürekli iyileştirme çabaları ve altyapıdaki gelişmelerle birlikte, hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her zaman önceliklidir ve bu doğrultuda en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı. Haber: Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.