""

Bozok Üniversitesi, Hatay ve İskenderun’da eğitim fuarına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:02

Bozok Üniversitesi, Hatay ve İskenderun’da eğitim fuarına katıldı

Bozok Üniversitesi “Üniversite Tercih Günleri” kapsamında Hatay ve İskenderun’dadüzenlenen eğitim fuarlarına katıldı.

Bozok Üniversitesi, Hatay ve  İskenderun’da eğitim fuarına katıldı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Hatay OttomanPalace Oteli ve İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda gerçekleştirilen fuara Bozok Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili Akın Yonkuç ve üniversite tanıtım temsilcileri katıldı.
Hatay Üniversite Tercih Günleri’ne4 devlet üniversitesi olmak üzere 35 üniversite, 60 liseden 7 bin 500 öğrenci fuarı ziyaret etti.İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda düzenlenen İskenderun Üniversite Tercih Günleri’ne ise 3 devlet üniversitesi olmak üzere toplamda 27 üniversite katıldı. 45 liseden 3bin öğrenci eğitim fuarını ziyaret etti.
Seminerlerde “Başarıya Doğru”, “Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı”, “Hukuk Mesleği ve Geleceği”, “YGS ve LYS’de Başarı Stratejileri”, “3 bin Üniversite Adayı Bize Sordu”, “Sağlıkta Meslek Seçimi ve Zaman Yönetimi”, “Türkiye’de Üniversite Eğitimi”, “Mühendislik Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar”, konularında öğrencilere bilgi verildi.
Üniversite tanıtım temsilcileri tarafından öğrenci, öğrenci velileri ve rehber öğretmenlere fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar hakkında bilgi verilerek üniversitenin tanıtım materyalleri dağıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.