""

Bozok Üniversitesi Hentbol Takımı birinci lige yükseldi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:49

Bozok Üniversitesi Hentbol Takımı birinci lige yükseldi

Türkiye Üniversite SporlarıFederasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Hentbol 2. Lig Grup müsabakaları sona erdi. Bozok Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı oynadığı bütün maçları kazanarak 1. Lige yükseldi.

Bozok Üniversitesi Hentbol  Takımı birinci lige yükseldi
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Antalya ‘da 6-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalarda Bozok Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı, ilk maçında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni 25-20, ikinci maçında Erciyes Üniversitesi’ni 20-9, üçüncü maçında Atatürk Üniversitesi’ni 26-19, dördüncü ve final maçında ise İstanbul Yeditepe Üniversitesi’ni 26-17 mağlup ederek Üniversiteler Arası Bayanlar Hentbol 1. Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, yaptığı açıklamadaöğrencilerin hentboldaki başarısının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Antalya ilinde düzenlenen üniversitelerarası hentbol müsabakalarında bayan hentbol takımımız oynadığı bütün maçları kazanarak birinci lige yükselme başarısı gösterdi.
Bu başarının elde edilmesinden dolayı takımımızı, sporcularımız ile antrenörlerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Hentbol Birinci Ligi’nde de üniversitemize yakışır şekilde mücadele ederek aynı başarıyı orada da sürdürmek istiyoruz.”dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19