""

Bozok Üniversitesi tanıtım günlerine katıldı « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 12:53

Bozok Üniversitesi tanıtım günlerine katıldı

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’ne Bozok Üniversitesi’de katıldı.

Bozok Üniversitesi tanıtım günlerine katıldı
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2022 - 11:23

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’ne Bozok Üniversitesi’de katıldı.

100’e yakın devlet ve vakıf üniversitelerinin tanıtım stantlarının bulunduğu fuarda çeşitli eğitim kurumları, belediye gençlik birimleri ve diğer kuruluşlar yer aldı. Etkinliğe öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen eğitim fuarının açılış törenine Altındağ Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Eski Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Üniversite Rektörleri, ATO Başkanı Gürsel Baran katıldı.

Altındağ Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı yaptığı açılış konuşmasında; “Yükseköğretim Kurumları sınavına giren öğrencilerin doğru tercih yapmalarına destek olmak, doğru meslek, bölüm ve üniversite tercihlerinde yol göstermek üzere düzenlediğimiz etkinliğimize katılım gösteren üniversitelerimiz ve destek veren ilgili kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda öğrenci başkenti olan Ankara’mızda öğrencilerimize öğrenim hayatlarına katkıda bulunmak önceliklerimiz arasındadır. Üniversite sınavına giren öğrencilerimize hayırlı olmasını temennisi ile öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile tercih fuarı ziyaretçilere açıldı. Üniversite standının yoğun ilgi gördüğü fuarda Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ve beraberindeki heyet de, üniversite standlarını ziyaret ederek Üniversite temsilcilerinden bilgi aldı. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.