""

Bozok Üniversitesi Teknik Bilimler MYO’da mezuniyet sevinci « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:20

Bozok Üniversitesi Teknik Bilimler MYO’da mezuniyet sevinci

Yozgat Bozok Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (MYO)’da 2016-2017 eğitim – öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler düzenlenen mezuniyet töreniyle diplomalarını aldı.

Bozok Üniversitesi Teknik Bilimler  MYO’da mezuniyet sevinci
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2017 - 7:00

Okul Bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Üniversite Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Teknik Bilimler MYO Makine Bölümü Öğretim Görevlisi Makine Mühendisi Abdullah Doğan, öğretim üyeleri, öğrenci ve yakınları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, yaptığı konuşmada, öğrencileri tebrik ederek hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından öğrenciler yağışa aldırmadan keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı. Öğrenciler daha sonra arkadaşları ve aileleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.